понеділок, 17 травня 2010 р.

Вас вітає ЗОШ №77 м.Львова!






«В 21 веке безграмотным считается уже не тот, кто не умеет читать и писать, а тот, кто не умеет учиться, доучиваться и переучиваться.»

Элвин Тоффлер,
американский футурист

«Я не учитель, а только путник, у которого вы спросили дорогу. Я указываю вперед, вперед по отношению к себе и к вам.»

Джордж Бернард Шоу


12 квітня у нашій школі розпочалися заняття з другою групою за Програмою "Шлях до успіху". На цей раз групу сформували учні 4-х та 5-х класів. Сьогодні, після 9 заняття, і діти, і фасилітатор відчули певний "перелом", і ми радісно спостерігаємо за нашими певними досягненнями. Як вчитель, я ще раз переконалась, що деякі "хитрості" цієї Програми насправді грають на користь дитини. Сподіваюсь, що нам вистачить сил придумати та реалізувати цікаві проекти. Побажайте нам успіху!:)

А ще сьогодні у нас відбулась радісна подія: до нас завітала Віра Дмитренко, наш спостерігач, яка була присутня на занятті і подивилась роботи. Дітям Віра Ярославівна щиро посміхалась, а з фасилітатром предметно поспілкувалась! Порадила, як зробити заняття ще більш ефективним та запропонувала цікаві-цікаві ідеї, які можна втілити. Всі були задоволені:) Дякуємо Вірі Ярославівні!!!

Ну і... наостанок, хочу поділитися:
Заняття відбуваються після уроків. Для дітей це, звичайно, додаткове навантаження. Але діти старанно виконують всі завдання. Ми з вчителем інформатики теж після своїх основних уроків, і ми, звичайно, теж стараємось зі всіх своїх вчительських сил, щоб заняття проходили цікаво, насиччено, ефективно. Ось нарешті закінчується чергове заняття, дітвора розходиться додому. Ми ледь живі... Останній хлопчик, виходячи з класу, оглядає десять компьютерів в класі і з заздрістю в голосі питає вчителів: "А ви зараз тут в ігри будете грати, так?" :))))

2 коментарі:

  1. Оооо! Є Віра!!! Таки є! Вітаю спочатку Тетяну Орлову за те, що все ж таки ПОЧАЛА!!! Ти молодчинка!!! А як дітям подобається! Веселі, життєрадісні! І такий чудовий кадр - дві ручки на одній мишці! ЧУДОВО!!! І Вірочку вітаю! Неординарну..... Хі. Мені хочеться оте слово сказати все одно, а не те, що треба.
    Успіхів Вам! Гарних цікавих проектів!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо, Наталя!!! Від душі вдячні за добрі слова!
    Посміхаємось:)

    ВідповістиВидалити